k

si lala

,'128','330','transparent','ffffff');

Wednesday, December 16, 2009

kenape tema ini warne kuning??

kuning?
bencinyee kuning.....
emm saje je bukak horoscope cmtu..
cam nak tawu what colour suits me..
so dalam tu cancer sesuai dengan warna kuning???
macam warna kuning akan serlahkan personaliti kita la cmtu..
i dont like!..terang sangat kan dengan diri sendiri yang gelap amat..huhu

oklah cakap pasal mengenai kuning,teringat
time dekat sekolah seri puteri,cyberjaya dulu
ade sorang my senior sangat suka warna kuning..
n kalo x silap diba admires her so much( betulkee dbaaa..ke aku nyanyuk)..haha
ehh yelaa..kitorang panggil dia 'banana'..sebab die sukela kuning
ngan baldi2 die pun warna kuning..


tpi conclusion:
x nak pakai warna kuning
cukupla kuhiasi blog dengan warna kuning..
kan3..hehehe~~~~~~~

6 kate org:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

si gadis said...

ok thanks shabat di atas sana

Little_sis said...

nice new layout dude~ hahaha.. but i dah malas r nak wat blog baru..hoho

si gadis said...

heh makcik ni malas ploppp..
hahahaha.. x syiok arrr..

faradeeba said...

hahhahaha


omg! siyes btol
banana as in k.aimi

why the hell did i admire her??!

skg rase sgt budus

hahhaha

suke entri ni

si gadis said...

hahahha..

dulu time jahiliah,,

perempuan minat perempuan..

aduhai..(^_^)

tpi banana tu cute kowt..hahah